Podczas tegorocznego festiwalu Cedynia na Okrągło swoją obecnością zaszczycą nas wyjątkowi goście. Jednym z nich będzie pan Robert Bochenko – dziennikarz radiowy (Radio Złote Przeboje) i pasjonat dobrej kuchni. Ten kulinarny showman poprowadzi dla uczestników festiwalu warsztaty kulinarne, w których królować będzie ryba.
Pokaże on nam od podstaw, jak przygotować pyszną zupę rybną w stylu tajskim, której później wszyscy będą mogli skosztować. W międzyczasie przygotowane będą również minitortille z różnym nadzieniem.
Pan Robert ma za sobą już wiele zrealizowanych projektów w Polsce i za granicą. Jako osoba bardzo medialna, ma z uczestnikami warsztatów niesamowity kontakt i dobre relacje. Jasno i przejrzyście opowiada o kunszcie jakim jest gotowanie, a degustacja potraw jego wykonania to sama przyjemność.
Zapraszamy na festiwal Cedynia na Okrągło już 29 września na plac Wolności do Cedyni. Warsztaty kulinarne rozpoczną się o godzinie 13.30.