Szukaj

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego realizuje cykl jednodniowych szkoleń dotyczących mechanizmów wsparcia dla producentów uczestniczących w systemach jakości żywności w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

W ramach projektu planowane jest zorganizowanie 8 szkoleń seminaryjnych dla:  producentów zarejestrowanych jako Chroniona Nazwa Pochodzenia, Chronione Oznaczenie Geograficzne, Gwarantowana Tradycyjna Specjalność, producentów zainteresowanych włączeniem się do systemów jakości, pracowników ośrodków doradztwa rolniczego, izb rolniczych, lokalnych grup działania, organizacji pozarządowych i przedstawicieli samorządów.

Powyższe seminarium w woj. zachodniopomorskim i pomorskim zaplanowane zostało w terminie 17 listopada br. w siedzibie Zachodniopomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach.

Podczas seminarium odbędą się wykłady nt.: systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych, poprawy organizacji łańcucha dostaw żywności (przetwarzanie i wprowadzanie do obrotu produktów wysokiej jakości), sprzedaż bezpośrednia i handel detaliczny przetworzonych i nieprzetworzonych produktów żywnościowych pochodzących z własnego gospodarstwa.

Osoby zainteresowane uczestnictwem proszone są o kontakt tel. 91 479 40 59, 665 777 808 lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

PROGRAM SZKOLENIA